medisana

Количка

0 артикула

 

Масажор за крака Medisana FS 885, Германия

Код: 88378
Описание

36 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ

 • Производител: Medisana
 • Тегло: 2.900 кг
Цена: 229.00лв.
Изпрати на приятел Добави в списъка с желания

Масажна вана за крака Medisana FS 885 Foot Spa, Германия, функция затопляне, таймер, до 46 размер на стъпалата

 


Насладете се на усещането от нежните мехурчета, танцуващи по ходилата Ви! Масажната вана за крака Medisana FS 886 ви предлага уникално релаксиращо изживяване, което да подарите на уморените си ходила в края на дългия и напрегнат ден. Изберете само джакузи-ефекта на уреда или комбинирайте го със загряване на водата и различна степен на интензивност – имате пълна свобода! 

 

Характеристики:
 

 • 5 в 1: Масаж с мехурчета, вибрационен масаж, загряване на водата, червена светлина, масажни ролки
 • Таймер за 20/30/40/50/60 минути
 • Настройка на температурата на водата от 20°C до 48°C
 • Масажни ролки за средата и вътрешната част на стъпалото (с възможност за сваляне и по-лесно почистване )
 • Дигитален дисплей за настройките на таймера и температурата
 • Ергономично разположени въздушни балончета
 • Добра топлоизолация чрез двойни стени
 • 3 години гаранция
 • Подходяща за стъпала с размер до 46 номер
 • Мощност: 390W
 • Размери (Ш х В х Д): около 45.9  x 24.3 x 38.6см
 • Тегло: 2.9 кг

 

Важна част от грижата за краката е релаксираща вана за крака. Тя комбинира три функции в едно устройство: масаж с мехурчета, вибрационен масаж и топлинно излъчване с червена светлина. 
 

       

 

5 в 1 
Medisana FS 885 комбинира пет функции в едно устройство: масаж с мехурчета, вибрационен масаж, затопяща функция, червена светлина, масажни ролки. След стартиране на програмата масаж с водни мехурчета, започват да се образуват малки мехурчета. Те са ергономично разположени, обхващат цялата площ на краката и създават усещане за пълна лекота и релакс.

 

 

 

Масажни ролки
Medisana FS 885 притежава грапаво дъно и 2 вида масажни ролки, които стимулират кръвообращението в тъканите - ролки за основата на стъпалата и ролки за вътрешната част на стъпалата. Сами можете да регулирате натиска или просто да се отпуснете, като оставите оребрението да стимулира важните точки по протежение на стъпалата. Като притискате леко точките на стъпалата, които отговарят на различни органи в тялото, може да подобрите работата на вътрешните органи за които те отговарят, и да се и възстанови тонуса на цялото тяло. 

Голям размер - 46 номер
Medisana FS 885 е подходяща за стъпала с размер до 46 номер

Червената топлина и светлина
Вибрационният масаж в комбинация с червената светлина и затопляне ще ви подари уникално SPA изживяване и то в собствения ви дом. 

 

                                          


Избор на температурата на водата от 20°C до 48°C
Medisana FS 885 е оборудвана с  дигитален дисплей за настройка на температурата и на таймера за изключване. Може да избирате от 20°C  до 48°C температура на водата, според вашите предпочитания. Масажната вана е с двойни стени за добра топлоизолация. 

Таймер за 20/30/40/50/60 минути
С Medisana FS 885 може да избирате колко време да продължи SPA сесията - 20,30,40,50 или 60 минути. Просто се настанете удобно, включете ваната на желаната температура и време за изключване и се отпуснете, време е за RELAX.

                                  

 

 

Идва в удобна и красива кутия със захранващ кабел и инструкции за употреба

 

 

Лесно почистване
Medisana FS 885 позволява лесно сваляне на масажните ролки и бързо почистване. Може да се прибере в килера и шкафа в банята, за да е винаги под ръка. Предпазният капак предотвратява разплискването на вода по време на употреба. Ваната има и противоплъзгащи се крачета.